Серина Уилямс в подкаста на Меган Маркъл: "Оттеглих се в духовен план"

мин. четене

Меган Маркъл – съпруга на принц Хари, но и бивша актриса стартира свой подкаст в Spotify за жените и най-обсъжданите клишета. В поредица от 12 издания с името „Архетипи“ водещата ще провежда интимни и откровени разговори с гостите си.

В първото издание гост беше тенис звездата Серина Уилямс, с която Маркъл е приятелка от Лос Анджелис от детството.

В началото на август Уилямс обяви, че ще се оттегли от корта след 25 години и 23 титли от Големия шлем, за да се съсредоточи върху това да бъде майка и върху целите си в духовен план. Двете говориха за женската амбиция и различните смисли, които има това словосъчетание:

"Дори не си спомням да съм усещала лично негативната конотация на думата "амбициозен", докато не започнах да излизам със съпруга си", казва Меган Маркъл, като имаше предвид принц Хари.

"И според някои очевидно амбицията е нещо ужасно - поне за една жена", продължава тя.

Херцогът и херцогинята на Съсекс се отказаха от кралския живот във Великобритания през 2020 г. и се преместиха в Калифорния, където сега живеят с двете си деца, отбелязва БТА. Откакто живеят в САЩ те създадоха няколко партньорства, включително изгодни сделки с Netflix и Spotify.

Очаква се принц Хари да публикува мемоарите си до края на годината.

Още интересно съдържание от Spotify:

За автора:

Милла Иванова

Казвам се Милла Иванова – дългогодишен журналист със сбъдната мечта.  Силната ми интуиция и усета за хората са силните ми страни и не се колебая да ги използвам, за да премина и през най-залостените врати. А английският, френският и немският са ми първи помощници, когато работя по любимите ми теми – от международните новини. Така станах и партньор на Euronews, Франция, с л...

Виж профила

Още по темата: