Първи стъпки на леда с Евгения Раданова

мин. четене

Любимата ледена пързалка за зимни кънки в София отваря врати с началото на коледните празници с много изкушаващи предложения за всички любители на зимния спорт. От 1 декември за целия зимен сезон 2022/2023г. от пързалка „Юнак“ предлагат атрактивен семеен пакет, както и закупуване на 6 билета на цената на 5. Ще се приемат и карти MultiSport, а офертата за безплатно каране за деца под 13 години остава в сила в работните дни от 10-14 ч.

Също така се предлагат безплатни занимания ,,Първи стъпки на леда” с Евгения Раданова за деца до 10 години през уикендите от 09:00 до 10:00 ч.

Специалната програма ,,Малки герои на лед” осигурява безплатен достъп на деца с увреждания и придружител. За доброто настроение на и около пързалката ще има много хубава музика, вкусни напитки и храна за подсилване на доброто настроение.

Още една ледена пързалка е на път да радва софиянци

 

За автора:

Милла Иванова

Казвам се Милла Иванова – дългогодишен журналист със сбъдната мечта.  Силната ми интуиция и усета за хората са силните ми страни и не се колебая да ги използвам, за да премина и през най-залостените врати. А английският, френският и немският са ми първи помощници, когато работя по любимите ми теми – от международните новини. Така станах и партньор на Euronews, Франция, с л...

Виж профила

Още по темата: