Едно специално шоу на Елтън Джон, с което остава в историята

мин. четене

Рокет мен се готви да се приземи на Южната поляна в Белия дом този петък. Елтън Джон ще има концерт на специална вечеря в колаборация с History Channel под надслов: Нощта, в която надеждата и историята се римуват.

На специалното събитие са поканени едва 2000 души, които ще усетят уникалната сила на музиката да лекува и ще почетат живота и творчеството на сър Елтън Джон като едно от лицата, които правят история с изкуството си. На събитието ще бъдат почетени още учители, медицински сестри, работници, служители за ментално здраве, здравни работници, студенти, представители на ЛГТБИ+ обществата и др., се твърди в прес съобщението на Белия дом.

Това не е първата покана за Елтън Джон на „Пенсилвания авеню“.  През 1998 г. певецът от Bennie and the Jets участва в миниконцерт на вечеря по покана на президента Бил Клинтън.

Първата двойка на САЩ Джо и Джил Байдън също ще присъстват в петък.

На 24 септември 75-годишният Елтън Джон трябва да изнесе концерт от прощалното си турне във Вашингтон. След това концерти ще има още в Хюстън, Лас Вегас, Нешвил и други американски градове.

Краят на една звездна кариера :

За автора:

Милла Иванова

Казвам се Милла Иванова – дългогодишен журналист със сбъдната мечта.  Силната ми интуиция и усета за хората са силните ми страни и не се колебая да ги използвам, за да премина и през най-залостените врати. А английският, френският и немският са ми първи помощници, когато работя по любимите ми теми – от международните новини. Така станах и партньор на Euronews, Франция, с л...

Виж профила

Още по темата: